God heeft zelfs Joran van der Sloot lief

Gods liefde gaat uit naar alle mensen, ongeacht wie je bent. Zelfs de moordenaar die hing naast Jezus aan het kruis, kreeg vergeving en daarom is er voor iedereen vergeving, tenminste die z’n zonden eerlijk erkent en God om vergeving vraagt. Jezus stierf aan het kruis voor de zonden van de gehele wereld, zelfs voor de zonden van Joran van der Sloot. Al heeft hij nog zoveel gelogen en bedrogen, als hij zich bekeert, wil Jezus hem vergeven. Het is Gods volmaakte liefde die de banden van de zonden kan verbreken, Jezus maakt werkelijk vrij. Feitelijk moesten we allemaal veroordeeld worden door God, vanwege onze zonden, ook al voelen we ons veel minder schuldig als iemand zoals Joran, dan nog moeten we beseffen dat God de dingen anders ziet dan wij mensen. Of we nu een grote of kleine zondaar zijn, we zijn even goed schuldig en we verdienen het oordeel. Maar als we geloven dat Jezus onze straf droeg op het kruis en eerlijk onze zonden belijden, dan wil God ons vergeven en spreekt Hij ons vrij van de straf. Uiteraard moeten we ook bereid zijn te breken met de zonden, want alleen op basis daarvan tonen we werkelijk berouw van onze zonden.

Laat mij deze heerlijke boodschap van het evangelie nog een keer aan u uitleggen.
God houdt van u en wil dat u vrede ervaart en eeuwig leven hebt. God schiep het paradijs voor de mens. Jezus, de Zoon van God, genas ieder die bij Hem kwam. God wil u volheid van leven geven. De Bijbel zegt… “Want God heeft zoveel liefde voor de wereld, dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven; zodat ieder die Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”. (Johannes 3:16)

God heeft ons echter een wil en vrije keuze gegeven. De eerste man en vrouw kozen ervoor God ongehoorzaam te zijn en hun eigen weg te volgen. Vandaag de dag maken wij nog steeds diezelfde keuze. Het gevolg daarvan is ‘scheiding’ van God. De Bijbel zegt… “Alle mensen hebben gezondigd en missen daardoor Gods nabijheid”. (Romeinen 3:23)

Door de eeuwen heen hebben velen geprobeerd deze kloof (scheiding) te overbruggen… zonder succes… Vandaar dat er zoveel enorm veel goddiensten zijn. Maar alleen Jezus Christus is het antwoord op dit probleem. God kwam in Jezus zelf naar ons toe kwam om de scheiding te overbruggen. Hij stierf aan het kruis en stond op uit het graf. Hij nam de straf voor onze zonden op zich en overbrugde de kloof tussen God en mens.

We moeten Jezus Christus uitnodigen en ontvangen door persoonlijke overgave van ons leven aan Hem. De Bijbel zegt: “Maar allen die Hem wel aanvaard hebben, heeft Hij het recht gegeven kinderen van God te worden.”(Johannes 1:12) De Bijbel zegt (Christus is aan het woord): “Luister, Ik klop op de deur van je leven. Als iemand Mij hoort en de deur open doet, zal ik bij hem binnen komen. Dan zullen wij samen eten; hij met Mij en Ik met hem.” (Openbaring 3:20) Christus zegt: “als iemand bij Mij komt, zal ik hem nooit wegsturen”(Joh.6:37)

Als u Jezus aanneemt kunt u verzekerd zijn van Gods liefde en hulp in uw leven. De Bijbel zegt: “Als u zegt dat Jezus Christus uw Heer is en als u met uw hele hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt, zult u gered worden.” (Romeinen 10:9)

God heeft u lief, het is de zonde die ons van God scheidt. God heeft u zo liefgehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon Jezus Christus in de wereld gestuurd heeft om voor u te sterven aan het kruis. De prijs voor uw zonden is al betaald, u kunt hem niet betalen maar God heeft het betaald met Zijn eigen bloed. Nodig daarom Jezus uit om in uw hart te komen. Als u gered wilt zijn van het oordeel en zekerheid wilt hebben waar u uw eeuwigheid zal doorbrengen, bid dan het onderstaande gebed in uw eigen woorden en meen het met uw ganse hart:

Here Jezus, ik erken dat ik een zondaar ben,
er is niks goed in mij dat mij dichter bij u kan brengen.
Ik erken dat ik zelf niks kan doen om eeuwig leven te verdienen.
Ik geloof dat Jezus Christus voor mijn zonden gestorven is
aan het kruis.

Vergeef mij mijn zonden, ik bekeer mij van mijn zonden
en stel mijn vertrouwen volledig op het offer
dat volbracht is aan het kruis door Jezus Christus.
Jezus, wilt U mijn persoonlijke Verlosser worden en mij vergeven?
Ik dank U voor de redding die nu ook de mijne is,
en die door geloof in U alleen mogelijk is.
Amen

Als u door wilt praten, mail mij gerust.

Over HH

Our desire is to preach the gospel of God's love in different ways. Also we would like to help other people, if you are in trouble or you need advice.
Dit bericht werd geplaatst in Diversen, Evangelie, Nieuws en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s