Help ons het werk in Roemenië ook in 2020 voort te kunnen zetten.

Ons doel is evangelisatie, hulp aan evangelisten, gemeente opbouw. Vooral ook hulp aan kansarme kinderen en humanitaire hulp voor de vele armen in Roemenië. Uw gift is beslist veilig bij ons, we halen er namelijk niets af. Uw gift wordt altijd volledig gebruikt voor het doel waar u het voor gaf, alle extra kosten betalen we zelf en we werken alleen met vrijwilligers. Meer info: www.hulp-oosteuropa.nl

Heel hartelijk bedankt als u ons in 2019 al steunde met een gift voor het zendingswerk in Roemenië. We zijn in het bijzonder blij met de sponsors die besloten hebben ons maandelijks met een klein bedrag te blijven steunen. Hierdoor zijn we instaat om o.a. de stijgende kosten van de dagelijkse maaltijden van de kinderen in het centrum te blijven betalen. Ons gebed is dat de Heer u zal zegenen hier voor.

Henk en Diny Herbold.

Een gratis verslag van ons werk in Roemenië is voor iedereen beschikbaar. Stuur ons uw adres en we sturen het u vrijblijvend toe.

KLIK HIER

Kerstfeest 2019 – Misschien kunt u ons nog helpen?

Gezegende kerstdagen toegewenst.

Laten we onze arme medegelovigen in Roemenië niet vergeten, zij leven vaak in diepe armoede. We willen vooral de kinderen iets meegeven met kerstfeest. Het hoeft niet duur te zijn, maar we willen ze toch ook niet met lege handen naar huis sturen. Onze stichting is al meer 30 jaar actief in Roemenië met als doel te evangeliseren, maar ook om de leef-omstandigheden van de arme bevolking te verbeteren en vooral arme kinderen kansen te geven.

Daarvoor ondersteunen o.a. een evangelisch dagcentrum in Oradea, waar ongeveer 50 kinderen dagelijks komen voor persoonlijke hygiëne, een warme maaltijd en huiswerk begeleiding. Met de komende feestdagen willen we hen niet vergeten, alleen… dit jaar is het moeilijk voor onze stichting om die extra kosten te kunnen opbrengen. Daarom doen we een beroep op u, misschien kunt u ons helpen. Alvast heel hartelijk bedankt.

Meer info over het werk en ook alle benodigde bankgegevens, vindt u hieronder of uiteraard op onze website:

Stichting Hulp aan Oost-Europa
Voor meer info: www.hulp-oosteuropa.nl
Email: info@hulp-oosteuropa.nl

In ons eigen land reizen we nog steeds, elke week naar verschillende gemeenten om te dienen. Als u in de mogelijkheid bent en ook belangstelling heeft om ons in het nieuwe jaar eens uit te nodigen, laat het ons weten. We komen graag naar u toe. We gaan samen met u kijken wat mogelijk is en we komen daar meestal wel uit.
Zie voor meer info www.volle-evangelie-boodschap.nl

Over HH

Our desire is to preach the gospel of God's love in different ways. Also we would like to help other people, if you are in trouble or you need advice.
Dit bericht werd geplaatst in Zending en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s