Reactie pagina

Indien u wilt, kunt u reageren, door ons een email te sturen. Wij zullen uw email discreet behandelen en u krijgt altijd antwoord. Klik hier.

U kunt ook reageren op deze pagina. In dat geval wordt uw reactie op de website gezet.

 • De reactie moet betrekking op de inhoud van een bericht en iets wezenlijks toevoegen aan een eventuele discussie hierover.
 • Benader elkaar – en de inhoud van het artikel – op een respectvolle manier.
 • Reageer niet alleen met lange, gekopieerde teksten.
 • Gebruik geen kwetsende teksten, scheldwoorden of andere grove taal.
 • Het gebruik van Bijbelteksten is toegestaan, gebruik deze echter niet ‘te pas en te onpas’.
 • We behouden ons het recht voor in te grijpen in discussies of reacties te verwijderen.
 • Te lange reacties worden verwijderd.
 • Schrijf woorden niet in hoofdletters.

3 reacties op Reactie pagina

 1. Pris zegt:

  Wow, Wat een fijne website, het is overzichtelijk, en alles is makkelijk te vinden. Ik wil u bedanken voor alle informatie die u deelt en heeft geschreven!

  Groetjes P.

 2. Jannita zegt:

  Heel goed artikel over meerouderschap en transgenders. Christenen moeten serieus rekening gaan houden met vervelende consequenties als ze vast blijven houden aan de Bijbel. Het is mooi dat er nog christelijke partijen zijn, maar ons vertrouwen moet allereerst zijn en blijven op Jezus. Ook als de maatschappij geen ouderwetse christelijke opvattingen meer zal tolereren en accepteren. Die tijd is dichterbij dan menig christen denkt. Voorgangers: we hebben goede Bijbeluitleg nodig! En goede, geestelijke voorbereiding op een tijd en maatschappij die steeds meer anti-God worden.

 3. O. Nauta zegt:

  Beste Henk en Diny,

  Aandacht voor de lijdende mens in de gemeente waar je naar toegaat lijkt me wel normaal. Zelf trouwens GESTOPT en niet meer dat die is opgeheven.
  In een goedlopende gemeente is er contact-band goed. Na die opgeheven gemeente, kwam ik in een huiskring terecht. Wat onze Overheid nu weer verbiedt met wetten en/of regels. Het is een prettige gewaarwording dat de leiding af en toe wel iets van zich laat horen.
  Zo zal de Gemeente God’s fuctioneren gebouwd, vertroost en bemoedigd worden. Een geheel georganiseerde machine mag het m.i.z. niet worden.
  Tot slot van Harte Gefeliciteerd met het 40 jaar God dienen. Het loon zal Boven ook geenszins ontbreken. En omdat de boeken God’s secuur worden bijgehouden, krijgt een ieder loon naar werken. Naar wat er verricht werd, hetzij goed hetzij kwaad.
  Jullie daar de volle zegen van de Here.

  Gegroet,
  Obbe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s