Video over de eindtijd

Wereldschokkende gebeurtenissen die in deze eeuw bezig zijn te gebeuren.

Als we het hebben over ‘de eindtijd’, hebben we het niet over het einde van de wereld. ‘Eindtijd’ slaat op het einde van het huidige tijdperk, het tijdperk dat vooraf gaat aan de wederkomst van Jezus Christus. De Bijbel vertelt expliciet dat de mensheid zal voort- bestaan voor zeker 1000 jaar gedurende de aardse regeerperiode van Jezus Christus.

De eindtijd is de periode van de slotfase van de menselijke heerschappij onder de heerschappij van de satan, die de overste van deze wereld is. (Joh. 14:30) Door de actualiteit en de Bijbel te bestuderen willen we laten zien hoe het er voorstaat.

De Bijbel heeft veel zaken (o.a. de ‘bekende’ tekenen) die we in onze tijd zien gebeuren reeds lang van tevoren voorspeld. Dus, men kan er zeker van zijn dat de rest ook waar is. Te denken dat alles gewoon toeval is, is zelfbedrog.

Vanwege de (profetische of voorspellende) correctheid van de Bijbel is het dan ook geen wonder dat de inhoud vaak wordt aangevallen, zoals we dat de afgelopen tijd weer hebben kunnen constateren door middel van o.a. de ‘Da Vinci code’ en het ‘evangelie van Judas’. Helaas laten velen zich misleiden vanwege gebrek aan (voldoende) kennis van de Bijbel. Volgens de Bijbel gaat de duivel in de eindtijd tekeer als een briesende leeuw, om te kijken wie hij nog meer kan verslinden (beter gezegd: wie hij nog meer van God kan afbrengen of afhouden). Blijf dus in Gods waarheid (of kom in Zijn waarheid) en versterk uw persoonlijke relatie met Jezus Christus. De enige plek waar u veilig bent voor de aanvallen van de duivel.

Bestudeer in dit verband ook, het eindtijdscenario: klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s