Dankbaarheid aan God, 27 mei 2012 zijn we 40 jaar gehuwd.

God voegde ons 40 jaar geleden samen.
Nadat we samen oprecht gebeden hadden voor een levenspartner, sprak de Heer op een dag tot ons, dat Hij de juiste persoon zou aanwijzen. Toen we elkaar leerde kennen was daar onmiddellijk de stem van de Heer, “deze is het” en 27 mei 1972 was de huwelijksdag.

1972 – 2012

Henk en Diny Herbold

Vanaf het begin van ons huwelijk mochten we beiden actief bezig zijn in het werk van God en er is nog steeds een diep verlangen in ons, om mensen voor Jezus te winnen. We willen juist daar werken waar de boodschap van verlossing en bevrijding door Jezus Christus het hardste nodig is.

We danken God dat we inmiddels al ruim 38 jaar als evangelisten werkzaam zijn in Nederland, België en Oost Europa. Ons verlangen is om door te gaan in de dienst van God, zolang als God ons daartoe de deur blijft openen, maar wel verbonden met elkaar en met de Heer. Want: een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken (Pred.4:12b). Een koord dat uit meerdere draden bestaat, in elkaar gedraaid is, is sterker dan één enkele draad.

Het is gewoon waar, samen is beter dan alleen. Want, als je dan valt, heb je iemand die je overeind helpt. Als er moeite komt in je leven en je moet je verdedigen en heb je iemand die het voor je opneemt. Het is beslist een zegen van God, als je iemand hebt die voor in de bres springt, als het nodig is.

Ons doel
Ons leven heeft pas nut, als we iets kunnen betekenen voor een ander. Men kan een ander geen grotere dienst bewijzen, dan hem of haar het evangelie van Jezus Christus te brengen. Daardoor zal men pas echt gelukkig worden.

Ons gebed.
Dank U Heer, dat U ons leerde om U tot het middelpunt van ons huwelijk te maken. Laat ons nederig en dienstbaar aan U en aan elkaar blijven.
Openbaar ons steeds opnieuw de liefde van Christus, zodat we mogen leren om te vertrouwen, geduldig, vergevend en oprechte liefde voor elkaar te hebben.

Help ons Heer, om vooral de kwaliteiten van mijn partner te waarderen.
Onderwijs ons hoe ik voor mijn partner moet bidden.
Help ons dat we niet alleen spreken, maar ook steeds naar elkaar willen luisteren.
Laat ons een voorbeeld zijn, zodat onze kinderen, familie en vrienden, Christus in ons zullen zien.

Dank u wel Heer, dat U ons huwelijk steeds bedekt met Uw genade en zegen, we geven de rest van onze huwelijks jaren opnieuw aan U.
Vandaag is een nieuwe dag dat ik kies om van mijn partner te houden en te waarderen.
Geef ons beiden wijsheid, veel geduld en liefde, zodat we voor altijd in elkaar zullen blijven geloven.

AMEN

Wat zullen wij dan van deze dingen zeggen? Als God voor ons is, wie zal tegen ons zijn? Hoe zal Hij, die zelfs zijn eigen Zoon niet gespaard, maar voor ons allen overgegeven heeft, ons met Hem ook niet alle dingen schenken? Rom.8:31,32

Advertentie

Over HH

Our desire is to preach the gospel of God's love in different ways. Also we would like to help other people, if you are in trouble or you need advice.
Dit bericht werd geplaatst in Info over ons, Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s