De opmars van de Islam in ons land.

islam-dominate

Heel veel Nederlanders maken zich momenteel zorgen over de toekomst en dit komt met name door de vluchtelingenproblematiek. We zijn feitelijk nog maar net bekomen van het nieuws over de financiële crisis en de onmetelijke schulden berg die dat mee zich mee brengt en we worden nu al weer geconfronteerd met deze enorme stroom aan vluchtelingen die elke dag bij duizenden Europa binnenstromen. Ook in 2016 worden er vele duizenden verwacht, minstens zoveel als in het afgelopen jaar en mogelijk nog meer.

Natuurlijk we willen eerlijk zijn, het is ook wel weer te begrijpen dat deze mensen een veilig heenkomen zoeken, vooral als je uit een verschrikkelijk oorlogsgebied komt. En gelukkig zijn er ook nog veel mensen die vanuit een bewogen hart willen helpen. Daarbij komt ook nog dat het onze christelijke plicht is om de vreemdeling onderdak en voedsel te verschaffen.

Maar tegelijk geeft het ook een dubbel gevoel.
Want de toenemende stroom van nu al meer dan één miljoen mensen, die via de middellandse zee naar Europa komen, zijn overwegend Moslim. En de Islam is beslist de snelst groeiende godsdienst in ons land. Op dit moment is vijftig procent van alle baby’s van Islamitische ouders. Er zijn steeds meer mensen in onze samenleving die zich daar zorgen over maken en zich afvragen: “Wat zijn de gevolgen als de Islam steeds grotere invloed krijgt in onze samenleving en in de politiek. En wat betekent het voor de toenieuwemoskeekomst van onze kinderen en kleinkinderen, als ons land steeds meer Islamiseert en Nederland bijvoorbeeld, steeds meer volgebouwd gaat worden met Islamitische gebedshuizen en Mega-Moskeeën. Een schriel contrast is wel, dat elders in de Islamitische wereld, christelijke kerken soms worden vernietigd en christenen worden opgehangen.

Maar wat zullen de gevolgen zijn, als onze scholen steeds meer Islamitisch gaan worden, maar ook ziekenhuizen, verpleeghuizen, winkelstraten etc.. En wat dan als christenen in sommige steden steeds meer in het nauw komen, omdat ze in sommige wijken langzaam maar zeker tot de minderheid gaan behoren.

Iemand zei, “als het gaat over het milieu of over ons begrotingstekort, dan is het veel gehoorde argument, dat we onze kinderen niet met de gevolgen willen opzadelen. Maar hoe staat het dan hiermee, de opmars van de Islam in ons land, deze zal zeker ook verstrekkende gevolgen hebben voor onze samenleving”. Degene die dat ontkennen, spreken tegen beter weten in.

En ja, politici haasten zich om ons te vertellen dat het allemaal wel meevalt. Men zegt, het gaat juist erg goed, we kunnen het allemaal makkelijk aan en wat in andere landen al gebeurde, kan hier niet gebeuren. Maar waarom niet? In dit geval lijkt onze media wel een verlengstuk van de overheid.

De werkelijkheid is dat onze Europese landen het keer op keer helemaal niet aan te kunnen en een enorm spanningsveld groeit tussen voor en tegenstanders. Daarbij worden we ook nog geconfronteerd met moordzuchtige Islamitischeisisparijs fundamentalistische groepen, zoals de Isis die er niet voor terugdeinzen om ook in Europa aanslagen te plegen met vele slachtoffers. Dit zal de spanningen in Europa zeker geen goed doen. Helaas waren sommige aanslagplegers, zogenaamd vluchtelingen.

Er zijn natuurlijk ook mensen die liever niet te veel nadenken over de toekomst. En natuurlijk, God zal met ons gaan, waarom zullen we dus bezorgd zijn. God zegt in Jes.43:2 “Wanneer gij zult gaan door het water, Ik zal bij u zijn, en door de rivieren, zij zullen u niet overstromen; wanneer gij door het vuur zult gaan, zult gij niet verbranden, en de vlam zal u niet aansteken.”

Maar tegelijk moeten we wel klaar wakker zijn en de aanwijzingen van God onderscheiden die ons vertellen in welke tijd we leven (1 Thes.5:4-8). In de eindtijd zullen de profeten ook spreken en ons waarschuwen. God heeft het beloofd in Hand.2:17 “En het zal zijn in de laatste dagen, (zegt God) Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren.”

En er zijn ook nu steeds meer mensen die profetische openbaringen van God ontvangen, die frappant veel lijken op wat wij nu meemaken. Dat kan toch onmogelijk toeval zijn.

Zoals een oude gelovige vrouw in Valdres (Noorwegen), die 40 jaar geleden in 1968 een openbaring kreeg, KLIK HIER.

Ze profeteerde o.a.: “…dat als een vloedgolf, mensen uit arme landen naar Europa zullen stromen. En…er zullen er zoveel komen, dat de mensen hier er last van zullen krijgen. Het zou o.a. spanning gaan geven tussen de verschillende bevolkingsgroepen van Europa. ”

Dit werd enkele jaren geleden al openbaar gemaakt door Emanuel Minos, een 81-jarige evangelist uit Noorwegen en de profetie trok onlangs weer belangstelling doordat, Minos er opnieuw over sprak tijdens een grote bijeenkomst in Oslo.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die zo’n boodschap direct in twijfel trekken en ja, het is ook niet verkeerd om voorzichtig te zijn met openbaringen die mensen ontvangen. Jezus heeft ons ook gewaarschuwd voor valse profeten (Mat.24). Maar deze profetie, zou ons toch op z’n minst wel moeten waarschuwen, dat we bereid moeten zijn, want Jezus staat te komen. Laat u vooral niet in slaap sussen.

Veel christenen stellen zichzelf gerust, door te zeggen dat een christen nu eenmaal altijd klaar moet zijn voor de komst van de Heer en dat we ons er aan de andere kant ook niet teveel zorgen moeten maken. En ja, Jezus heeft ook nog gezegd dat niemand de exacte dag of uur weet, dus speculeren daarover heeft ook weer geen zin.

En natuurlijk zitten alle onheilsprofeten er naast, die beweren met ingewikkelde berekeningen de dag van Jezus komst te kunnen berekenen. Maar aan de andere kant heeft de Heer ons niet helemaal in het ongewisse gelaten. Hoewel het precieze moment (dag en uur) van Zijn terugkomst alleen bij Zijn Vader bekend is, legt Jezus op veel andere momenten uit dat er tekenen (aanwijzingen) zullen zijn die wel degelijk gezien kunnen worden. Bijvoorbeeld, toen zijn discipelen aan Hem vroegen over aan welke tekenen ze zouden kunnen weten dat Zijn terugkomst dichterbij komt, gaf Jezus een lange lijst van specifieke tekenen (Mat.24).

De dreigende opmars van de Islam en de grote verdrukking.
De Grote Verdrukking komen we voor het eerst tegen in Mattheüs 24, daar lezen we de rede van Jezus over de laatste dingen. De Grote Verdrukking hoort dus bij de dingen van het einde, de laatste dingen.

Lees Mat.24:21 en 22 “Want alsdan zal grote verdrukking wezen, hoedanige niet is geweest van het begin der wereld tot nu toe, en ook niet zijn zal. En zo die dagen niet verkort werden, geen vlees zou behouden worden; maar om der uitverkorenen wil zullen die dagen verkort worden.”

In dat kader spreekt de Bijbel over de vorming van een nieuw antichristelijk wereldrijk met de omvang van het oude Romeinse Rijk. Dit rijk wordt aanvankelijk bestuurd door coalitie van tien leiders en is mogelijk de opvolger van de huidige Europese Unie. Uiteindelijk zal de antichrist (een charismatische wereldleider) opkomen en de macht naar zich toe trekken (Openb.17:12,13).

Het zou feitelijk niet onmogelijk zijn dat de antichrist toch uit de Islamitische wereld voortkomt. Het wachten is dan op de komst van een nieuwe Islamitische leider die zich alsmessiasislam de antichrist van de eindtijd gaat ontpoppen. Zo’n leider zou dan aanvaardbaar zijn voor de Arabisch Islamitische wereld….maar straks ook voor Europa, want miljoenen Moslims gaan nu in Europa wonen. Dit betekent dat Europa inde komen jaren, zeker meer onder de invloed van de Islam zal komen.

De tijd van de antichrist is dichterbij dan ooit.
We hebben een geweldige boodschap voor u. Als u de Heer Jezus als uw Heiland aanvaard, behoort u bij de kinderen Gods die straks wegnomen zullen worden van de aarde en dan zult u de tijd van de antichrist niet meemaken. Als u de Heer Jezus niet aanvaard hebt en dit ook niet tijdig doet, gaat u mogelijk een vreselijke periode tegemoet en is er voor u dan geen mogelijkheid om alsnog tot inkeer te komen. Kies daarom heden om de Heer Jezus in uw leven binnen te laten. Het is dichterbij als dat menigeen denkt.

Napraten of meer weten, klik hier

 

Over HH

Our desire is to preach the gospel of God's love in different ways. Also we would like to help other people, if you are in trouble or you need advice.
Dit bericht werd geplaatst in Actueel, Antichrist, Eindtijd, Islam, Moslims, wederkomst en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s