Nieuwe zendingsreis naar Roemenië – 2014

fotohulpbrief

Aan alle vrienden, belangstellenden, die ons elk jaar zo trouw steunen voor onze zendingsreizen naar Roemenië.

Dankbaar zijn we voor iedereen die ons in de afgelopen jaren een gift stuurde voor de zendingsprojecten die we ondersteunen in Roemenië. Zonder al die hulp zou het heel wat moeilijker voor ons worden om te helpen en zouden we veel dingen niet kunnen doen.

We willen u vriendelijk vragen ons nog een keer te helpen bij onze jaarlijkse zendingsreis naar Roemenië. Als de Heer het ons weer mogelijk maakt, willen we dit jaar graag opnieuw gaan. Voordat we dit bericht opmaakte hebben we er eerst voor gebeden en afgesproken dat afhankelijk van de respons we ook zullen weten of God ons opnieuw de weg heeft geopend.

Meer dan 22 jaar werken we nu als Stichting Hulp aan Oost-Europa in Roemenië. God bracht ons jaren geleden op deze weg en we zijn dankbaar voor alle hulp die we tot nu toe konden geven. Maar de nood is nog steeds enorm groot, ons bereiken nog regelmatig berichten daarover en we willen met name onze broeders en zusters in de Heer daar niet aan hun lot overlaten. Feitelijk rekenen ze min of meer weer op onze komst dit jaar.

Al vele jaren sturen we maandelijks een financiële ondersteuning voor o.a. een dagelijkse maaltijd voor de kinderen van het Sociaal Centrum in Oradea, de schoolkosten van de kinderen, de nodige medische kosten. Daarnaast ondersteunen we o.a. het werk van een Roemeens evangelisten echtpaar wat met ons samen werkt.

Maar dit is niet alles, zoals de meeste al weten, zouden we er graag ook weer heen gaan met een bus vol met nieuwe kinderschoenen en kinderkleding, om met name de arme kinderen te helpen.

Ondanks alle nood, is bij onze stichting toch altijd humanitaire hulp op de tweede plaats gekomen. We gaan er daarom ook steeds heen om te helpen met Bijbelstudies en evangelisatie diensten o.a. in de staatsgevangenis en het bezoeken van de ernstig zieken (zie foto), mensen in nood die leven in de verschillende krottenwijken, zonder behoorlijk sanitair, soms zonder stromend water. Velen van hen leven aan de rand van het bestaan, we brengen die mensen o.a. een voedselpakket, bidden voor ze, brengen ze Gods Woord en kijken of we ze nog verder kunnen helpen. Velen zien nu al naar onze komst uit.

Maar we kunnen het niet doen zonder de hulp van sponsors, daarom het verzoek, wilt u ons alstublieft weer helpen? We beseffen ook dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om iets te geven. Maar we willen u vragen er in ieder geval voor te bidden en daarna te doen wat God in uw hart legt.

Het bankrekeningnummer vindt u op onze website, zie hieronder en giften zijn uiteraard nog steeds aftrekbaar voor de belasting, de stichting heeft een ANBI erkenning. Alvast heel hartelijk bedankt daarvoor.

Hartelijke groeten en Gods zegen

Henk en Diny Herbold

__________________________________________________________________

STICHTING HULP AAN OOST EUROPA
Voor meer info:
Email: info@hulp-oosteuropa.nl – Website: http://www.hulp-oosteuropa.nl

Over HH

Our desire is to preach the gospel of God's love in different ways. Also we would like to help other people, if you are in trouble or you need advice.
Dit bericht werd geplaatst in Zending en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s